Risotto (rizoto) je jedna z oblíbených italských klasik - lahodné jídlo z rýže, které si zamilujete. V kombinaci s italskou rýží Carnaroli a zdravou brokolicí vykouzlíte výborné risotto. Připrava je velice jednoduchá a výsledek příjemně překvapí. Více
Risotto (rizoto) je jedna z oblíbených italských klasik - lahodné jídlo z rýže, které si zamilujete. V kombinaci s italskou rýží Carnaroli a zdravou brokolicí vykouzlíte výborné risotto. Připrava je velice jednoduchá a výsledek příjemně překvapí. Více
Směs na risotto orestujte na olivovém oleji. Připravte si cca 750 ml vody, kterou postupně, za stálého míchání, přilévejte k rýži. Osolte dle chuti. Celková doba přípravy je 20-25 minut. Risotto je hotové, pokud je rýže tzv. al dente. Na závěr vaření vmíchejte do risotta plátek másla a parmazán